TD 1813
Ten Cate Home
Ten Cate Care
Onze producten zijn vervaardigd uit premium quality textiles

Twentse Damast.
Hoogwaardige textielproducten
sinds 1813.

Over ons

Twentse Damast past moeiteloos in het rijtje Grolsch, Bolletje, Stork en Hartman. Eigenwijze Twentse bedrijven met ijzersterke merken. Altijd in staat kennis en ervaring uit het verleden te vertalen naar eigentijdse en succesvolle business proposities.

Twentse Damast, sinds 1813, produceert en levert vanuit Losser hoogwaardige textielproducten voor uiteenlopende toepassingen. Bad-, bed- en keukentextiel voor de particuliere gebruiker. Gespecialiseerde textiel voor horeca en de zorg-, voedings- en scheepvaartsector. Hightech textielproducten voor industriële toepassingen. Met de kennis, ervaring en expertise van eeuwen. En een door de tijd gescherpt oog voor kwaliteit, service en leverbetrouwbaarheid.

Ontwikkelen en vernieuwen

Ons motto is: ontwikkelen en vernieuwen, nooit stilstaan. Daardoor hebben we kunnen uitgroeien tot een solide bedrijf met een ijzersterke positie op de markt voor specialistische textiel.

Ons eigen laboratorium om nieuwe materialen te testen en te ontwikkelen vervult een essentiële rol. We brengen voortdurend nieuwe toepassingen en product-marktcombinaties. Of het nu gaat om specialistische textiel voor defensie en Justitie of onze collecties voor bad - en keukengebruik. Samen met u zoeken we onophoudelijk vernieuwing en verbetering. Zo is onze mentaliteit. Mede door de Twentse nuchterheid.


200 jaar luisteren en ontdekken

Vanaf onze eerste dag luisteren we naar wat u verlangt en van ons vraagt. En denken we actief mee. Uw belang is ons belang. En u weet zelf het best wat u nodig heeft. Vanuit die houding verzekeren we u van optimale oplossingen en producten. Dát is anno 2015 nog belangrijker dan in 1813. Het verklaart waarom we ons 200 jaar jong noemen: onze passie en elan zijn in al die jaren enkel toegenomen.

Oog voor de wereld

Wat je zegt ben je zelf. We zijn een Twents bedrijf en dus zuinig met juichkreten. Liever laten we onze producten spreken. Aan ons de opdracht ervoor te zorgen dat onze organisatie staat. Alleen dan kunnen we u van dienst zijn.

We gaan zorgvuldig te werk. En we zijn zuinig: op onze klanten, onze medewerkers, het milieu en de arbeidsomstandigheden. We kiezen voor duurzaamheid en continuïteit. Zodat u en wij nog heel lang meegaan.

Kortom

Twentse Damast is uw betrouwbare textielpartner voor het vervaardigen, veredelen en importeren van textielgoederen. We beschikken in eigen huis over een fully equipped machinepark voor eigen productie. Door onze schaalgrootte en flexibiliteit produceren we op basis van uw specifieke klantwensen. Halffabricaten, gefinishte en geconfectioneerde producten. We werken intensief met u samen voor een optimaal aanbod. Want u bent en blijft ons uitgangspunt. Sinds 1813.

Onze kernwaarden

Passie en innovatie
Kwaliteit en betrouwbaarheid
Verantwoordelijkheid
Samenwerking