TD 1813
Ten Cate Home
Ten Cate Care
Onze producten zijn vervaardigd uit premium quality textiles

Ten Cate Home,
Ten Cate Care,
Industrial Design;
200 jaar textielervaring

Ten Cate Home, Ten Cate Care, Industrial Design; 200 jaar textielervaring

Twentse Damast, sinds 1813. Wij produceren en leveren hoogwaardige textielproducten voor uiteenlopende toepassingen. Voor de consumentenmarkt in de Benelux, Ten Cate Home en voor de internationale consumentenmarkt TD1813.Voor de zorgsector brengen wij een speciale collectie op de markt onder het merk Ten Cate Care. Industrial Design produceert en levert voor o.a. scheepvaart-, decoratie- en de zorgsector.

Dus noemen we onszelf meer dan 200 jaar jong. Omdat we onze markten verstaan. Vroeger, vandaag en morgen. Daardoor behoren we tot de laatste actieve textielondernemingen in Nederland. Dat zegt alles over onze kwaliteit en betrouwbaarheid. En geeft ons een unieke positie. In Nederland en daarbuiten.

TD1813


TD1813 levert een hoogwaardige, internationale collectie huishoudtextiel voor uw slaapkamer, badkamer en keuken. Trendy dessins en luxe stoffen zorgen voor jarenlang woon- en leefplezier.

Ten Cate Home


Geef uw huis een luxe uitstraling met onze weldadige collectie bad -, bed – en keukentextiel. Droom weg bij onze moderne en traditionele dessins. Twentse Damast levert kwaliteit die u verwacht. En maakt van uw huis een thuis. Uw thuis.

Ten Cate Care


De gezondheidszorg is een sector die volop in verandering is. Het feit dat mensen langer thuis blijven wonen en langer thuis verzorgd worden is zo'n ontwikkeling. Dit vraagt om producten die hierop inspelen, voor iedereen.