TD 1813
Ten Cate Home
Ten Cate Care
Onze producten zijn vervaardigd uit premium quality textiles

Twentse Damast. Hoogwaardige textielproducten sinds 1813.

Twentse Damast.Hoogwaardige textielproducten sinds 1813.


Geef uw huis een luxe uitstraling met onze weldadige collectie bad -, bed – en keukentextiel. Droom weg bij onze moderne en traditionele dessins. Twentse Damast levert kwaliteit die u verwacht. En maakt van uw huis een thuis. Uw thuis.

We maken onze Home textiles van zachte, warme stoffen. Uit de allerbeste grondstoffen, die we met uiterste zorgvuldigheid uitkiezen. Zodat we uw huis mooier maken en uw leven comfortabeler. Dus geven onze collecties u het gevoel van weldadige luxe als u de kast open doet. Elke keer opnieuw. Ze brengen sfeer en ontspanning, overal in huis. Overal thuis.

Binnen de Home textiles-collectie vindt u alles voor de slaapkamer: slopen, dekbedden, hoofdkussens en dekbedovertrekken. En voor de badkamer: (bad) handdoeken, douchelakens en badjassen. Bovendien voor de keuken: keukendoeken en theedoeken. Jong, oud, modern, traditioneel of romantisch: onze collectie biedt alles om uw huis op belangrijke plaatsen 'finishing touch' te geven. Onze dessins zijn state of the art en op basis van de laatste trends ontworpen door gerenommeerde studio's. U vindt ons assortiment hier.

Home textiles is al jaren succesvol en vooral via grootwinkelbedrijven en internet vinden onze producten hun weg naar de consument.

Care

De gezondheidszorg is een sector die volop in verandering is. Het feit dat mensen langer thuis blijven wonen en langer thuis verzorgd worden is zo'n ontwikkeling. Dit vraagt om producten die hierop inspelen, voor iedereen.